QUOTE (morx @ 17/01/2010 22:57)

Eλα, το 'χεις!!!
Nαι ρε πούστη μου..το 'χωωω!!

Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον αδερφό μου, τις 9 ξαδέρφες μου, τα 11 ξαδέρφια μου, τα 17 ζευγάρια θείων μου, τον νονό μου, την νονά μου, τον γιο και την κόρη της νονάς μου, τον σκύλο των παιδιών της νονάς μου, το παπαγαλάκι που έχει ο γείτονας , τη γιαγιά μου, τον παππού μου (από το σόι της μάνας μου), τον παππού μου και την άλλη μου γιαγιά (από το σόι του πατέρα μου), τους γείτονες των παππούδων μου (από τη μεριά του πατέρα μου) που είμαστε τσακωμένοι για 70+ χρόνια αλλά με έκαναν αξιαγάπητο άνθρωπο, τις 182 επαφές μου στο facebook , τις αντίστοιχες 91 στο msn, τις 8 πρώην μου, τον επιστάτη της σχολής που μου ανοίγει κάθε μέρα την μπαριέρα στην είσοδο της σχολής για να μπω με τ'αμάξι, τους 6k+ συμφοιτητές μου στο ΤΕΙ Αθήνας, τους καθηγητές μου τόσο στο λύκειο και στη σχολή , τον Static , τον Celebrintal , τον Morx (που μου 'δωσε το έναυσμα του εν λόγω post), όλα τα παρτάλια του forum αυτού που τόσο αγαπώ (τα παρτάλια ντεεε) και τέλος θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρη την αλυσίδα των TheWeb που με φιλοξένησε και με ανέκτηκε για 3 συναπτά++ έτη.
ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΛΟΙΠΟΝ TG Harmless Spammer.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!(ελπίζω να μην φάω κανά μάω τάω suspend)