Help - Search - Members - Calendar
Full Version: L2 client
THE GAME FORUM > MMORPG Forums > LINEAGE II > General Lineage II Discussion
kRzz
Καλησπερα παιδια...Νομιζω οτι κανω στο σωστο section το Post..Αν οχι Cele Move it plz..Μηπως ξερει καποιος που να κατεβαζω το l2 client για ενα ξαδερφακι μου?Τωρα απο versions και τετοια δεν ξερω..Την τελευταια λογικα!

Ευχαριστω
DocX
Ο τελευταίος client του παιχνιδιού είναι ο Gracia Final (δεν νομίζω να μιλούσες για epilogue, εφόσον δεν έχω δει πλήρως λειτοργικούς servers με epilogue) και μπορεί(ς) να τον κατεβάσει(ς) από εδώ:

" Lineage ][ Gracia 2.3 Final Client "
kRzz
Ευχαριστω πολυ DocX...Θα το googlαρα αλλα δεν ξερω τιποτα απο l2..:/
DemICE
gnwmi mou panta, alla pistevw pws pleon to na ksekiniseis l2 xwris na xeis idea apayto den aksizei. prin 1-2 xronia tha tan ok. piase kalytera kana aion i wow...
kRzz
Αν εβλεπες και λιγακι το πρωτο μου post...Ειναι για εναν ξαδερφο μου που μου ζητησε να το κατεβασω..:Ρ
DocX
Δώστου λοιπόν τον client να καβλαντίσει λίγο σε κανάν prive server tongue.gif

@DemICE: Ούτε πρίν 2 χρόνια ήταν καιρός για l2...Δυστυχώς πάει πολύ περισσότερος καιρός από τότε που σταμάτησε να αξίζει να κάνεις καριέρα στο l2.

Για καβλάντα όμως έχει ακόμη ψωμί. biggrin.gif
morx
QUOTE (DocX @ 03/01/2010 18:30) *

Για καβλάντα όμως έχει ακόμη ψωμί. biggrin.gif

Περι ορεξεως ....

Το πολυ το κυρ-Ελεησον ομως επειδη το βαριεται και ο παπάς, ετσι και εμεις οι "συνταξιουχοι" απο το καψιμο... δεν νομιζεις οτι βαρεθηκαμε να την κανουμε λαστιχο σε καθε μουφοσερβερ;

dota, modern first person, arcade racing, signle player story games... και πολυ ειναι πλεον. 700 πληκτρολογια γαμησα στο typing, βαρεθηκα πια...
LaKaMaS
To L2 pe8ane mazi me ton TheGame!! Telos! shiftyninja.gif
pistonis
www.L2Ermis.ucoz.net -------> c6 server no donate no costom -----> exei NPC buffer kai safe +4 max +16 ----->TAZGLX PSI8ITE tongue.gif
morx
QUOTE (pistonis @ 04/01/2010 19:41) *
www.L2Ermis.ucoz.net -------> c6 server no donate no costom -----> exei NPC buffer kai safe +4 max +16 ----->TAZGLX PSI8ITE tongue.gif

Καθε χρονο και πιο μαλάκας.

Φανταζομαι το 2020 θα εχεις ενα μυαλο μαρμελαδα....
DemICE
de tha prolavei.. to 2012 teleiwnoun ola
morx
QUOTE (DemICE @ 04/01/2010 21:46) *
de tha prolavei.. to 2012 teleiwnoun ola

Για 'σενα ισως...

Αλλωστε καποια μερα ολοι μας θα πεθανετε. ^^
pistonis
mori kolotripa traba kane kamia pipa kai sks pos tin eides edo admin gf r qq kai bb mogole dance_dance_dance.gif
DocX
QUOTE (pistonis @ 05/01/2010 05:11) *
mori kolotripa traba kane kamia pipa kai sks pos tin eides edo admin gf r qq kai bb mogole dance_dance_dance.gif

ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ!!! (εφ εφ ες)
koyfo
QUOTE (pistonis @ 05/01/2010 05:11) *

jawdrop.gif
DocX
QUOTE (koyfo @ 05/01/2010 20:41) *
jawdrop.gif

Εγώ πότε θα γίνω l33t spammer? Βαρέθηκα το rank του wannabe/trying spammer!! sad.gif
morx
QUOTE (DocX @ 06/01/2010 00:13) *
Εγώ πότε θα γίνω l33t spammer? Βαρέθηκα το rank του wannabe/trying spammer!! sad.gif

Ποτέ! .!.
DocX
QUOTE (morx @ 06/01/2010 03:33) *
Ποτέ! .!.

fuck!!

Tώρα θα δεις εσύ! sumo.gif
pistonis
ama psineste na sikosete kanan lineage server kala 8a einai 8a help oso mporoume gia na baloume kosmo ------>THEGAME ftw zwa
morx
QUOTE (pistonis @ 11/01/2010 00:38) *
ama psineste na sikosete kanan lineage server kala 8a einai 8a help oso mporoume gia na baloume kosmo ------>THEGAME ftw zwa

Της γιαγιας σου ο κωλαρακος μικρε. 23 ποστ με τοση βλακεια ειναι πολλα για παρτη σου, ακομα δεν εφαγες suspend?
DocX
QUOTE (morx @ 23/01/2010 19:43) *
Της γιαγιας σου ο κωλαρακος μικρε. 23 ποστ με τοση βλακεια ειναι πολλα για παρτη σου, ακομα δεν εφαγες suspend?

Λίγα τα λόγια σου για τον κώλο της γιαγιά του... Τον έχεις δει;
koyfo
QUOTE (DocX @ 25/01/2010 00:55) *
Λίγα τα λόγια σου για τον κώλο της γιαγιά του... Τον έχεις δει;

Man from?
morx
QUOTE (koyfo @ 25/01/2010 06:00) *
Man from?

σκασε!?
Gorky
QUOTE (morx @ 04/01/2010 20:31) *

Ρε φιλε μορξ ακομα εδω; ειχες φαει ban κανα δυο μηνες και πεθανε το φορουμ. Ρε βρες μια δουλεια και μια γυναικα να ρθεις στα ισια σου και ασε τον κοσμο. Μια φορα στους δυο μηνες μπαινω και βλεπω την μαπα σου. Οσο καιρο ειχες ban πρεπει να τραβουσες μεγαλο ζορι παντως...
Φιλουμπες smile.gif

ps:4k post μαλακιες.
Gorky
QUOTE (morx @ 04/01/2010 20:31) *

Ρε φιλε μορξ ακομα εδω; ειχες φαει ban κανα δυο μηνες και πεθανε το φορουμ. Ρε βρες μια δουλεια και μια γυναικα να ρθεις στα ισια σου και ασε τον κοσμο. Μια φορα στους δυο μηνες μπαινω και βλεπω την μαπα σου. Οσο καιρο ειχες ban πρεπει να τραβουσες μεγαλο ζορι παντως...
Φιλουμπες smile.gif

ps1 το καθε χρονο και ποιο μαλακας ξερεις που παει πιστευω icecream.gif
morx
QUOTE (Gorky @ 26/01/2010 21:12) *
Φιλουμπες smile.gif

ps1 το καθε χρονο και ποιο μαλακας ξερεις που παει πιστευω icecream.gif

1) Δεν γνωριζεις αν εχω σχεση ή οχι.
2) Επισης δεν γνωριζεις αν εχω δουλεια η οχι.
3) Και δουλεια και γυναικα ταυτοχρονα να εχω, τις ασχολιες μου δεν τις αλλαζω.
4) ΜΙΑ απο τις ασχολιες μου ειναι τα φορουμ, κοινως, ανοιγω τα tabs στον browser, βλεπω τις Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ που βλεπω, και αναλογως απανταω σε αυτες η τις αγνοω. Να που ηρθε λοιπον η ωρα να απαντησω στην δικια σου μαλακια που μολις ειδα. Καλη φαση ε;
5) Οπως το ειπες στην αρχη, suspend μου κανανε και πεθανε το φορουμ. Αρα λογικο να βλεπεις τη μαπα μου καθε φορα που μπαινεις γιατι ρε κακομοιρη... εαν δεν υπηρχε εδω ο morx και ο καθε morx, θα βαραγε διαλυση.
6) Σου συνιστω να μην μπαινεις μια στο τοσο, γιατι και τωρα που μπηκες μετα απο καιρο ειδες τι γινεται. Οποτε εφ'οσον δε γουσταρεις, τσιμπα ενα αρχιδι και παρε ποδι. Δε θα μου λειψεις και δεν θα λειψεις και σε κανεναν οπως ουτε εγω ουτε κανενας αλλος.
7) 4588 ποστ μαλακιες
8) Εφ'οσον εσυ με βαση το σκεπτικο σου δεν απαντας εδω τοσο συχνα και δεν ασχολεισαι τοσο συχνα, ερχομαι στο ερωτημα: Φανταζομαι θα βρηκες γυναικα, δουλεια κλπ ε; Θα ζεις τη ζαχαρενια σου ζωη ε;; Ε ΒΛΑΚΑ; Τραβα στο βυζακι της μανας σου ρε και βυζαξε λιγο που θα βγαλεις γλωσσα και απο πανω κολοκυθακι! Αντε πιες το γαλα σου σαπιε που μιλας κι απο πανω, δε προλαβες να τελειωσεις το σχολειο και ξεψαρωσες και πηρες φορα με το τι κανω εγω στη ζωη μου. Οταν ειναι να δηλωσεις Ε9 και να κανεις φορολογικη φωναξε με να σε δω τι σκατα εχεις να σου πω και εγω ποσα δηλωνω και τι δηλωνω αν νομιζεις οτι επειδη σποραδικα ασχολουμαι συνολικα 1 ωρα την ημερα με αυτο το γαμημενο φορουμ. Κομπλεξαρα.
Υ.Γ. Το κινητο μου το ειχες, απο παλια... για παρε ενα τηλεφωνο να στα ψαλλω.
Υ.Γ. Κατι τετοια γιδια σαν και 'σενα φτασανε τα ποστ μου σε αυτο το νουμερο και τα ευχαριστω απο καρδιας, γιατι ειναι δειγμα της ηλιθιοτητας που υπηρξε εδω μεσα. Σε πολλα αλλα ποιοτικοτερα φορουμ, ποτε δεν εκανα πανω απο 2000, μην πω και 1000.
koyfo
QUOTE (Gorky @ 26/01/2010 20:10) *
Φιλουμπες smile.gif

Koblex o mastoras apo edw, filoumpes xamogelakia kai istories. O maw maw pou exei gynaika kai douleia kai asxoleitai me emas tous tapeinous TG forumers, mi xesw AXXAxAXAXAXA
DocX
QUOTE (koyfo @ 26/01/2010 20:46) *
mi xesw

Oxi mi..plz!!
koyfo
QUOTE (DocX @ 27/01/2010 04:29) *
Oxi mi..plz!!

http://www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4
morx
QUOTE (koyfo @ 27/01/2010 06:57) *

http://www.youtube.com/watch?v=4tSRHRm3pDw
DocX
QUOTE (morx @ 27/01/2010 10:36) *

Στη μάνα σου το 'πες;
morx
QUOTE (DocX @ 27/01/2010 17:25) *
Στη μάνα σου το 'πες;

Το ειπε ο Κανακης αυτο παιρνοντας υπ'οψη μια παλια διαφημιση του ΟΤΕ. ^^
DocX
QUOTE (morx @ 27/01/2010 17:15) *
Το ειπε ο Κανακης αυτο παιρνοντας υπ'οψη μια παλια διαφημιση του ΟΤΕ. ^^

yay...i know ^^
morx
QUOTE (DocX @ 27/01/2010 22:17) *
yay...i know ^^

http://www.youtube.com/watch?v=Zrl5sYmApcI
DocX
QUOTE (morx @ 27/01/2010 21:45) *

XAXAXAXAXAXAXAXAX
AXA
XA
XAX
AXAXAXAX
AXA
XAXAXAXAXAXA

OXI RE MLK..APISTEYTO!!! XAXAXAXA

morx
QUOTE (DocX @ 28/01/2010 02:55) *
XAXAXAXAXAXAXAXAX
AXA
XA
XAX
AXAXAXAX
AXA
XAXAXAXAXAXA

OXI RE MLK..APISTEYTO!!! XAXAXAXA

http://www.youtube.com/watch?v=9tp4KfQ1D4I
DocX
QUOTE (morx @ 28/01/2010 01:57) *

paaaaaaaliooo..kai to 1 kai to 2 biggrin.gif

Youtube Video -> Original Video
morx
QUOTE (DocX @ 28/01/2010 14:34) *
paaaaaaaliooo..kai to 1 kai to 2 biggrin.gif

Youtube Video -> Original Video

http://www.youtube.com/watch?v=gK8cqL8sl5k
DemICE
exw ksanadei tetoia ntokoumenta, einai poly endiaferonta, exoun vash kai se ponirevoun ligo... apo tin alli omws protimw na skeftomai thetika oti oles aytes oi "symptwseis" einai... symptwseis
morx
QUOTE (DemICE @ 28/01/2010 16:56) *
exw ksanadei tetoia ntokoumenta, einai poly endiaferonta, exoun vash kai se ponirevoun ligo... apo tin alli omws protimw na skeftomai thetika oti oles aytes oi "symptwseis" einai... symptwseis

Σκεψου θετικα μωρε... να σου ερθει η καμπανα κατακουτελα...

Εαν εχεις skype, να σε βαλω λιγο στο κλιμα με πραγματικα δεδομενα που θα 'χεις να αντιμετωπισεις μετα τις σπουδες και το στρατο, οχι εξωπραγματικα απο αλλο πλανητη αλλα πραγματα που βλεπω εγω, τωρα, πραγματα που ισχυουν! Και οχι μονο εγω, αλλα και πολλοι σαν εμενα, παρα πολλοι.

tongue.gif
DemICE
kampana de tha mou rthei an ginei.
i thetiki skepsi i oxi, ena tetoio video paramenei stin akri tou myalou san pithanotita.
apla den einai 100% oti ola ayta syndeontai etsi

P.S. nai exw skype, d3m1c3h DemICE de kserw ti ap ta 2 paizei ...
morx
QUOTE (DemICE @ 28/01/2010 19:33) *
kampana de tha mou rthei an ginei.
i thetiki skepsi i oxi, ena tetoio video paramenei stin akri tou myalou san pithanotita.
apla den einai 100% oti ola ayta syndeontai etsi

100% δεν ξερουμε αν θα ειναι , αλλα εδω θα ειμαστε και θα το συζητησουμε ξανα ^^

pistonis
paremou mia pipa na kopso to tsigaro 0a0x0a0x zwa meta apo twsa bag pou exw alo ena den 8a me pira3 kalh ore3i zwa 0a0x0a0x
pistonis
ban*
DocX
QUOTE (pistonis @ 03/02/2010 23:50) *
twsa bag pou exw alo ena den 8a me pira3 kalh ore3i zwa 0a0x0a0x

Ε καλά, εδώ δεν σε πείραξε που σε έδωσαν οι δικοί σου σε ίδρυμα γιατί δεν σε άντεχαν..το ban θα σε πειράξει?
koyfo
QUOTE (DocX @ 04/02/2010 02:20) *
Ε καλά, εδώ δεν σε πείραξε που σε έδωσαν οι δικοί σου σε ίδρυμα γιατί δεν σε άντεχαν..το ban θα σε πειράξει?

Kai to ksereis to kalytero? Den tous efyge, ton amolisan!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.