QUOTE (Gorky @ 26/01/2010 21:12)

Ρε φιλε μορξ ακομα εδω; ειχες φαει ban κανα δυο μηνες και πεθανε το φορουμ. Ρε βρες μια δουλεια και μια γυναικα να ρθεις στα ισια σου και ασε τον κοσμο. Μια φορα στους δυο μηνες μπαινω και βλεπω την μαπα σου. Οσο καιρο ειχες ban πρεπει να τραβουσες μεγαλο ζορι παντως...
Φιλουμπες

ps:4k post μαλακιες.
ps1 το καθε χρονο και ποιο μαλακας ξερεις που παει πιστευω

1) Δεν γνωριζεις αν εχω σχεση ή οχι.
2) Επισης δεν γνωριζεις αν εχω δουλεια η οχι.
3) Και δουλεια και γυναικα ταυτοχρονα να εχω, τις ασχολιες μου δεν τις αλλαζω.
4) ΜΙΑ απο τις ασχολιες μου ειναι τα φορουμ, κοινως, ανοιγω τα tabs στον browser, βλεπω τις Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ που βλεπω, και αναλογως απανταω σε αυτες η τις αγνοω. Να που ηρθε λοιπον η ωρα να απαντησω στην δικια σου μαλακια που μολις ειδα. Καλη φαση ε;
5) Οπως το ειπες στην αρχη, suspend μου κανανε και πεθανε το φορουμ. Αρα λογικο να βλεπεις τη μαπα μου καθε φορα που μπαινεις γιατι ρε κακομοιρη... εαν δεν υπηρχε εδω ο morx και ο καθε morx, θα βαραγε διαλυση.
6) Σου συνιστω να μην μπαινεις μια στο τοσο, γιατι και τωρα που μπηκες μετα απο καιρο ειδες τι γινεται. Οποτε εφ'οσον δε γουσταρεις, τσιμπα ενα αρχιδι και παρε ποδι. Δε θα μου λειψεις και δεν θα λειψεις και σε κανεναν οπως ουτε εγω ουτε κανενας αλλος.
7) 4588 ποστ μαλακιες
8) Εφ'οσον εσυ με βαση το σκεπτικο σου δεν απαντας εδω τοσο συχνα και δεν ασχολεισαι τοσο συχνα, ερχομαι στο ερωτημα: Φανταζομαι θα βρηκες γυναικα, δουλεια κλπ ε; Θα ζεις τη ζαχαρενια σου ζωη ε;; Ε ΒΛΑΚΑ; Τραβα στο βυζακι της μανας σου ρε και βυζαξε λιγο που θα βγαλεις γλωσσα και απο πανω κολοκυθακι! Αντε πιες το γαλα σου σαπιε που μιλας κι απο πανω, δε προλαβες να τελειωσεις το σχολειο και ξεψαρωσες και πηρες φορα με το τι κανω εγω στη ζωη μου. Οταν ειναι να δηλωσεις Ε9 και να κανεις φορολογικη φωναξε με να σε δω τι σκατα εχεις να σου πω και εγω ποσα δηλωνω και τι δηλωνω αν νομιζεις οτι επειδη σποραδικα ασχολουμαι συνολικα 1 ωρα την ημερα με αυτο το γαμημενο φορουμ. Κομπλεξαρα.
Υ.Γ. Το κινητο μου το ειχες, απο παλια... για παρε ενα τηλεφωνο να στα ψαλλω.
Υ.Γ. Κατι τετοια γιδια σαν και 'σενα φτασανε τα ποστ μου σε αυτο το νουμερο και τα ευχαριστω απο καρδιας, γιατι ειναι δειγμα της ηλιθιοτητας που υπηρξε εδω μεσα. Σε πολλα αλλα ποιοτικοτερα φορουμ, ποτε δεν εκανα πανω απο 2000, μην πω και 1000.