Last Shout - Posted by: MESSIAS-4- - Saturday, 05 June 2010 04:28
Αν η Logo στιγμής κολλάει παντού, γιατί δεν κολλάει μέσα στο σωληνάριο ;

11 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pios 8a paei Eurovision2007?, !!
..
..
1->Sarbel [ 10 ] ** [12.05%]
2->Dantis [ 13 ] ** [15.66%]
3->Tamta [ 14 ] ** [16.87%]
4->Den me noiazei [ 11 ] ** [13.25%]
5->Kaneis.Oloi einai MpaZa [ 35 ] ** [42.17%]
Total Votes: 83
Guests cannot vote 
*Anna*
post 31/01/2007 16:24
Post #11

TG Trying Spammer
Group Icon

Group: MEMBERS
From: :morF
Member No.: 31454

paparizou? sobaroi kallitexnes? wacko.gif

--------------------
Δραπετεύω από την αλήθεια που μου δείξαν, από το panopticon που χρόνια με κρατήσαν.

Go to the top of the page

+Quote Post
LJ23
post 31/01/2007 16:34
Post #12

TG Trying Spammer
Group Icon

From: C:\Documents and Settings\LJ23
Member No.: 44953

Ποιος θα πάρει την Eurovision 2007? huh.gif

Κι έλεγα εγώ τι με τρώει...

--------------------
HEYY NOOB DONT SPEAK

+Quote Post
Shaman_King
post 31/01/2007 16:57
Post #13

TG Trying Spammer
Group Icon

From: The Great City Of Serres
Member No.: 51195

QUOTE (LJ23 @ 31/01/2007 17:34)
Ποιος θα πάρει την Eurovision 2007? huh.gif

Κι έλεγα εγώ τι με τρώει...
*

k egw molis eida auto to topic katalava gt olh thn hmera eixa kati allo sto mualo m k dn borousa na sugedro8w sto sxoleio k gt egrapsa toso xalia sta aglika(98%)

--------------------
Both Your Body And Soul
Will Be Burned To Ashes!

-----------------------------------------------------------

+Quote Post
SoNik
post 31/01/2007 17:26
Post #14

TG Wannabe Spammer
Group Icon

From: Ghost world
Member No.: 39232

gtp einai oloi tongue.gif

an pigena egw 8a tan kalitera.. biggrin.gif

--------------------

You Can't See Me.!

Good Girls Go To Heaven, Bad Girs Go To SoNik...!!

Spam is my life Hack is my destiny.

+Quote Post
~Bloody Angel~
post 31/01/2007 17:30
Post #15

TG Trying Spammer
Group Icon

From: In MY FuCkIn' WoOoOOrlD
Member No.: 47448

Vre eleos me ti katheste kai asxoleiste... sleep.gif closedeyes.gif
Olloi tous baza einai...vasika olloi oi skylades baza einai...alla tespa...akou ekei Sarbel...oute i mana t dn ton xerei...I o Dantis...oute ena tragoudi tis prokopis dn exei grapsei... closedeyes.gif glare.gif egrapse ekei to 'My number one' kai pirame tin 1i thesi...alla se pollous dn arese (eimai kai egw se aytous)...I i Tamta...vgike 2i sto Super Idol kai nomizei pws einai kapia...mono ena tragoudi tis akougete...(leme twra)...
unsure.gif blink.gif tongue.gif

This post has been edited by ~Bloody Angel~: 31/01/2007 17:31

--------------------
.NeNi.

“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”

+Quote Post
~Bloody Angel~
post 31/01/2007 17:35
Post #16

TG Trying Spammer
Group Icon

From: In MY FuCkIn' WoOoOOrlD
Member No.: 47448

QUOTE (!MoGoLoS! @ 31/01/2007 17:15)
QUOTE (GAMER @ 31/01/2007 14:57)
ama isastan eseis stin thesi tous tha sas arese na sas vrizoun???

psifizw tamta
*

Autoi exoun skefti oti me auta pou vgazoun tha eprepe Na vrizoun Autoi Ton eauto tous kai meta emeis ???

Psifise ton Tamtam ti na s po .. To Pos Katantisame Vlepo Me ola ta zwa pou vgainoun kai nomizoun oti xeroun na tragoudoun. Gia proti fora tha simfoniso Me ton Phonia_25 Dioti i elliniki mousiki exei katantisi Athlia.

Mono merikoi pou kati prospathoun na kanoun einai sovaroi kalitexnes
Opos: Xatzigiannis , Paparizou , Papakostantinou , Film ... Tpt allo den exo na po
*

Xa0Xa0Xa0.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tamtam.... tongue.gif tongue.gif

--------------------
.NeNi.

“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”

+Quote Post
*Anna*
post 31/01/2007 18:04
Post #17

TG Trying Spammer
Group Icon

From: :morF
Member No.: 31454

+1 elenh happy.gif

--------------------
Δραπετεύω από την αλήθεια που μου δείξαν, από το panopticon που χρόνια με κρατήσαν.

+Quote Post
Blackwaterpark
post 31/01/2007 18:10
Post #18

TG Wannabe Spammer
Group Icon

Member No.: 48876

Mia diorganosi me tous pio blakes tiletheates tileparousiastes me tous pio blakes diorganotes me ta megalitera midenika kai one night pozeria pou gia mia mera tragoudane to composizer tragoudaki tis mias nixtas pou grapsane eno potizane ta lariggia tous me vodkes ouiskia ixitika gia ta mpaza parousia san ta karnavalia ena miksarisma apo trixoto kolo arkoudas kai trixoto katakokino kolo maimous min polilogo mia kolotripidoti diorganosi me ta megalitera zoa mia diorganosi pou pezonte politika simferonta pou to 12ari i ellada to exi sigouro apo kipro kai to antistrofo to anatoliko mplok meta exoume ta krati benelux ta germanokratidia ta krati tis skandinavias kai polla alla i italia giati den perni meros kseri kanis ??? bravo tous i ellada den exi ta arxidia na pei oxi kai na min pari meros stin diorganosi tis ntropis giati fovate tis giagiades kotsompoles tis thies me ta sporia sto ena xeri kai sto allo xeri ta nixia tis katines tis ellinides pou ine ap ta megalitera pozeria giati den pisteuo kanenas sovaros anthropos pou exei arxidia milaw gia tous antres na katsei na dei auti tin maimou diorganosi.

Exoume meta tous omofilofilous pou diafimizonte akoma pio poli kai mesou autis tis diorganosis pernane stin logiki tou kathenos oti einai fisiologiko to na ise gay lesvia kai transexual mia diorganosi anomalias pou den exi kamia sxesi me paradosiako tragoudi pou den provali kamia xora pou i mises xores tragoudane agglika kai i alles mises pou tragoudane tin glossa tous den prokite na bgoun oute se 100 disekatomiria xronia mia diorganosi pou gia kathe sovaro atomo pou asxolite pragmatika me tin mousiki kai agapaei tin mousiki kai ton eafto tou den tha kathotan pote na asxolithi....

Episis na po oti gamiounte oli i xorigi tis eurovision kai ta therma mou gamisia stin ERT gia to poutso pou mas to ekane zeppelin kai einai etoimos na petaksi sta ourania.... 2 3 mhnes protou ksekinisi mas kanoun to kefali ntavani gia to tipota.

A kai o rakintzis gamiete oxi o tragoudistis autos einai firma kai kala ekane kai pige opos pige san klooun sta karnavalia pos allios pas ? milao gia ton tileparousiasti opios kseri katalave.

Siggnomi pou ta grafo etsi xoriatika alla barieme diaforetika xaxaxaxa

Gia mia blaxodiorganosi mono blaxika aksizi.

--------------------
SEP EDW gia liges meres...

Den eimai o Sepakarosi2 den eimai oute o Sepkak0s den exw kamia sxesei me kanenan apo autous In Game kai den eimai kanenas apo autous pou fantazetai to kathe fantasioplhkto paidaki...
Pou ftasame !!.....na to grafw sto Signature mou gia ton logo tou oti merikoi den theloun na katalavoun...

Μεταξύ σοβαρού και αστείου...

+Quote Post
Phonias_25
post 31/01/2007 18:13
Post #19

TG Harmless Spammer
Group Icon

From: Έγκλειστος σε νευρολογική κλινική...
Member No.: 34110

QUOTE (Blackwaterpark @ 31/01/2007 18:10)
Mia diorganosi me tous pio blakes tiletheates tileparousiastes me tous pio blakes diorganotes me ta megalitera midenika kai one night pozeria pou gia mia mera tragoudane to composizer tragoudaki tis mias nixtas pou grapsane eno potizane ta lariggia tous me vodkes ouiskia ixitika gia ta mpaza parousia san ta karnavalia ena miksarisma apo trixoto kolo arkoudas kai trixoto katakokino kolo maimous min polilogo mia kolotripidoti diorganosi me ta megalitera zoa mia diorganosi pou pezonte politika simferonta pou to 12ari i ellada to exi sigouro apo kipro kai to antistrofo to anatoliko mplok meta exoume ta krati benelux ta germanokratidia ta krati tis skandinavias kai polla alla i italia giati den perni meros kseri kanis ??? bravo tous i ellada den exi ta arxidia na pei oxi kai na min pari meros stin diorganosi tis ntropis giati fovate tis giagiades kotsompoles tis thies me ta sporia sto ena xeri kai sto allo xeri ta nixia tis katines tis ellinides pou ine ap ta megalitera pozeria giati den pisteuo kanenas sovaros anthropos pou exei arxidia milaw gia tous antres na katsei na dei auti tin maimou diorganosi.

Exoume meta tous omofilofilous pou diafimizonte akoma pio poli kai mesou autis tis diorganosis pernane stin logiki tou kathenos oti einai fisiologiko to na ise gay lesvia kai transexual mia diorganosi anomalias pou den exi kamia sxesi me paradosiako tragoudi pou den provali kamia xora pou i mises xores tragoudane agglika kai i alles mises pou tragoudane tin glossa tous den prokite na bgoun oute se 100 disekatomiria xronia mia diorganosi pou gia kathe sovaro atomo pou asxolite pragmatika me tin mousiki kai agapaei tin mousiki kai ton eafto tou den tha kathotan pote na asxolithi....

Episis na po oti gamiounte oli i xorigi tis eurovision kai ta therma mou gamisia stin ERT gia to poutso pou mas to ekane zeppelin kai einai etoimos na petaksi sta ourania.... 2 3 mhnes protou ksekinisi mas kanoun to kefali ntavani gia to tipota.

A kai o rakintzis gamiete oxi o tragoudistis autos einai firma kai kala ekane kai pige opos pige san klooun sta karnavalia pos allios pas ? milao gia ton tileparousiasti opios kseri katalave.

Siggnomi pou ta grafo etsi xoriatika alla barieme diaforetika xaxaxaxa

Gia mia blaxodiorganosi mono blaxika aksizi.
*

Pantos Kaneis De 8a Sou Zitisei Pnematika Dikaiomata laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Pantos Apo Oti Ktlba Oloi Sumfonoume smile.gif

+Quote Post
[_dJ_DeSo_]
post 31/01/2007 18:35
Post #20

TG Dangerous Spammer
Group Icon

From: LaMiA_city
Member No.: 30807

Ego lew na stiletai emena sti Eurovision...ti lete? happy.gif

--------------------

+Quote Post

11 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th September 2010 - 07:26

Όροι χρήσης - Προσωπικά δεδομένα - Επικοινωνείστε μαζί μας - Διαφημιστείτε
THE WEB AE © 1998-2006. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των περιεχομένων, χωρίς την ρητή έγγραφη συναίνεση της THE WEB AE.

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03329 seconds with 16 queries